ÁLLÁS

 

Kezdőlap >> Állás

Állás – munkatársakat keresünk

 

Építkezési asszisztens – részmunkaidős

 

Hű, ez nehéz. Két elvárás van: akard csinálni, és akarj tanulni. A többi már jön magától.

 

Mit kell majd csinálni? Mindent, ami egy építkezés támogatása: Google drive, Viber, Messenger, Word Excel használata, tervek nyomtatása és lamináltatása, anyag árajánlatkérés, anyagbeszerzés (úgyhogy B-s jogsi kell, de ha nehezebb, mint egy vödör víz, akkor nem Neked kell felrakni a platóra a zsákmányt), tervek alapján ellenőrzés – de nem a Tiéd a felelősség, csak plussz egy ellenőrzési pontot szeretnénk beiktatni (nem baj, ha nem tudsz tervet olvasni, majd belejössz), építkezések dokumentálása (nem kell e-naplót vezetni, csak fényképezni), árajánlatadás, könyvelővel kapcsolattartás, gépkocsi átíratás. Ilyesmik.

 

Nem művezetőt vagy kőművest keresünk, hanem egy mindenes ügyintézőt/adminisztrátort/asszisztenst. A feladatok között nem lehet mazsolázni, ez az egyetlen megkötés – a két másik mellett, hogy akard csinálni, és akarj tanulni. Aki egyszerű munkára vágyik, légyszi ne hivjon, vannak kihívások, amit meg kell oldani. Ja, a negyedik megkötés: megbízható kell legyél. Nem kell extrán, csak úgy átlagosan.

 

A főnök kiváló :) a csapat szeretnivaló. Bérezés: bocsi, nem írok számot, hívj fel, beszéljük meg.

Életkor meg hasonlók: diák vagy nyugdíjas, pasi vagy kisgyerekes anyuka, mindenki jelentkezését várjuk, aki lélekben fiatal. Légy kíváncsi. Ha egyébként valaki érett és tapasztalt, annak extrán örülünk.

 

 

 

 

 

Legy_kivancsi