RÓLUNK

 

Kezdőlap >> Rólunk

Rólunk – egy megoldós cég vagyunk

 

Az FMV-nk mondta, hogy szeret velünk dolgozni, mert megoldjuk a felmerülő nehézségeket, és nem siránkozunk. És nehézség mindig van.

 

A cég 2011-ben alakult, főként belsőépítészeti megoldásokra (3D üveg csempék, térelválasztók, konyhai hátfalak, stb.), és ebből nőtte ki magát a teljes ház és otthon kivitelezési irány.

 

Az utóbbi időkben csak kihívásos munkáink voltak (pedig végre jó lenne egy egyszerű építés is :) ), ahol 1-2 generálkivitelezőt vagy kőműves csapatot már elfogyasztott az ügyfél, és ezek után keresett meg bennünket. Hálátlan feladat ilyenkor feltárni a sokszor nem vagy nehezen javítható hibát, legyen szó akár hamisítvány vízszigetelőről (amit az Ügyfélnek eredetiként adtak el és tettek le), akár a hullámos aljzatbetonról, amiben egy nagyobb eső után országos kajak-kenu versenyeket lehetne rendezni. Ilyenkor javasoljuk általában az Építtetőnek, hogy kérjen független szakvéleményt egy statikustól, felelős műszaki vezetésre (FMV) vagy műszaki ellenőri feladat ellátására jogosulttól, ami szakvélemény meg szokta erősíteni a mi véleményünket. Ezután a 40 év kőműves tapasztalat, az új technológiák ismerete és követése segített helyrehozni a hibákat és folytatni az építkezést.

 

Dolgozunk. Vannak saját szerszámaink, eszközeink. Nem visszük haza az anyagot és más szerszámát :)

 

Passzív házat még nem építettünk, de kifejezetten alacsony energia-felhasználásút már igen. Szeretnénk folytatni ezt az irányt, segíteni az Ügyfeleinket a fenntartási költségek leszorításában.